CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 6 June 2013

Her Besday...:)

hye guys..dah banyak hari rupanyer x update blog ni..bz memanjang skunk ni..lgpun aq baru balik dari kl setelah sekian lama bercuti....tp bila dah sampai kat kampung tak sempat pulak edeng nak rehatkan diri sendiri..memang bz giler la nak settle hal adik yang dapat further study kat politeknik kok lanas nanti...banyak benda la kena settle...ish3...memang penat beb....hari ni seharian aq kat kb nak selesaikan kelengkapan dia untuk hari pendaftaran...beli la yang mana patut...and frustrated giler la wei...aq pergi la BIMB dengan dia untuk bukak akaun sspn..bukan main lama lagi kitorang tunggu turn untuk dipanggil, tapi bila dah panggil...."Sorry yer dik, akaun sspn tak boleh nak bukak coz tak cukup umur"!!! memang terbaik la beb...nasib la belalang..nampaknye kena pergi dengan my mum jugak la...huhuhu

berbalik dengan title aq hari.."her besday"...u know who is her..? chewaaaah speaking la pulak..ngex3...her besday tu, my bff la yang punyer besday...actually her besday will be 17th june, but I planned to percepatkan her besday...sebabnyer bila dah balik kolej, masing2 akan sibuk..tak der masa la pulak kan...tu pasal aq cari dat yang suitable nak celebrate her besday.."surprise ain  bulat"...ehehhehe:) tapi aq just plan nak beli kek jer, tak tahu pulak sampai nak main tepung ni..nasib baik aq tak kena...lau tak habisla my new shirt...hahahahaha...ooooppssss....



ini dia our pic....bukan main lagi sorang2 posing...beaser la kitorang ni bukanyer jnis takut nga camera...ececehhhhh..hahahahaha..lama dah tak lepak mcm ni...rindu giler time sekolah....kawan time sekolah tak sama dengan kawan yang lain,...masing2 ada keistimewaan sendiri.....walaupun tak dapat further belajar together, but we still same....bila dah jumpe bff lebih bahagia dari jumpe bf..ahhaahahh:D...ok comei-comei ...setakat ni dulu yer..mmmauuahaah....