CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 14 June 2013

Part 4 student...

assalamualaikum semuanyer...sori la yer dah lama aq tak update blog ni..sebabnyer broadband aq wat hal seminggu yang lepas....geram rase nyer....semalam g celcom centre then aktifkan balik sim broadband ni..alhamdulillah menjadi..akhirnye dapat jugak aq on9 macam beaser..hahahaha...tak boleh berenggang la nga lappy ni...lappy mesty bersama nga broadband no matter how...hahahaha :D

08.06.13 aq telah kembali sebagai student part 4..yelah dah bercuti hampir 2 bulan setengah bukan bermakna cuti selamanya...hahaha....pagi tu datang kolej with my cousins and also my sis..then lepas simpan all stuffs aq daftarkan diri kat pejabat kolej...dek kerana pagi so keadaan tak crowded la sangat....dalam 10 minit settle...so apa lagi balik umah la...hahaha....tak puas sebenarnya cuti tapi apakan daya..hhehehe :).."pen + buku + paper "..itulah bff sebagai student..huhu...

untuk part 4 ni, aq dah registerkan course sebanyak 6 subjects...banyak jugak tuh...dalam banyak2 subjek hanya satu subjek jer yang guna calculation yang lain semuanya membaca..hahhaha...aduiii...macam mana ni..diharapkan dipermudahkan segala urusanku...in shaa allah....aq tak nak kata sem ni susah...sesusah mana pun lau ada usaha in shaa allah yang di atas sana mempermudahkan segalanya,,.in shaa allah..,.as usually I make my beloved mother as an idol for me when I study....takder yang sesempurna ibu di hati ini..heheheh....


ini dia subject yang telah diregsiterkan..bukan mudah untuk berjaya dan bukan senang untuk mencapai kejayaan...6 subjects...in shaa allah..."hendak seribu daya tak hendak seribu dalih"...memang aq sebenarnya minatkan subjects yang memerlukan calculation, tapi untuk sem ni bukan jadi penghalang aq untuk terus belajar....semua yang berlaku ada hikmah yang tersendiri...dan Allah maha berkuasa, sentiasa membantu hambaNya yang memerlukan pertolongan..in shaa allah...