CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 12 February 2014

Treasure Hunt 2014

 
Sementara menunggu kawan, sempat lagi kali ni aq berblog...yelah kan dah berbulan2 aq tinggal blog ni...entry yang sama jer time bukak blog...maklumlah bukannya sengaja nak tinggal blog ni tapi terlalu busy...since aq pegang jawatan ni mmg byk betul kejenyer...meeting memanjang jer...lau nak stdy tu after 12.00 am boleh la...fuhhhhh mengalahkan menteri pulak..:D btw ni semua dugaan..bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah...so kali ni aq nak share my nice experiences dengan korang...skunk aq di semester ke-5 diploma perbankan...last saturday, my faculty dah jalankan program treasure hunt...actually this program compulsory for all students of business and banking...first aq nak share gambar dengan korang semua...jeng jeng jeng !

siapa sangka treasure hunt kali ni aq bersama si dia..hhhahaha...:D bila dapat tahu sekali dengan si Harith ni, tergelak aq dibuatnya..seriously kitorang x janji pon..tengok2 time daftar, die dalam group 6 jugak..mmg jodoh ni tak ke mana kan...werrkkk :P untuk treasure ni, aq mmg bersemangat betul la...tp our group tak menang pun...aq x kesah semua tu..y penting pengalaman tu mmg tak dapat nak dilupakan...y best sekali treasure hunt ni ada slot running man...'pakat-pakat tarik name tag boh'...hahha....tp for that time I felt like Lee Kwang Soo and Sukjin coz my group tag the earliest one taken by others group..huhu..kan dalam running man, Suk Jin and Kwang Soo oppa the earliest one out from the game...rasa nak marah pun ada, nak tergelak pun ada...berdendam dengan group y tarik my group tag...! shit..#takeRevenge....hahahha:D

bukan setakat running man jer, muka ni dah kena conteng dengan watercolour..hahha...comel tak saya? wakakka :0
banyak jugak denda time tu...tp xpe setiap denda y diterima mmg fun...kena buat Gwiyomi...mmg comel semuanya group kitorang time tu...laki perempuan semua sekali bergwiyomi...sape lg kalau bukan aq yang leadkan.hhahha :D...
lastly done for treasure hunt..so waiting for dinner...InshaAllah dinner nanti nak dressing puas2..waiting for the next entry yer comel2...mmmuuahhhhh : <3