CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 27 April 2013

Oh My God. lama nyer aq x update blog ni... almaklumlah sekarang ni aq tengah bz..kerja la katakan.. hahahaha..cer teka aq kerja apa...? hahh?? pelayan restoran...oh no...hhaahha,, ala korang as a babysiter jer pun utk hilangkan rasa bosan ni kat umah. tp bila dah jadi baby siter letih jugak nmpk nyer erk.. yela kena bangun awal, kena mandikan budak-budak lg, kena bagi makan..haissshh dah mcm ibu orang aq ni... "boleh kawen dah ni".. hahhaha... :) gatal cikit jer... skunk ni aq kat melaka about 2 weeks.. rindu kat kg.. rindu sgt nga budax mucux kt kg.. "muhammad iffat rifqi" empunya nama... aq panggil "pat cuq"..hhahah...korang tahu x apa tu..iffat busux..hahahaah....budax ni gemuk + bulat.. mcm aq jugak la chubby + bulat..ahhahaah...comei apa bulat2 ni..hehhehe.. inilah budax nyer ... :)...tomei tomei tomei

 
amacam? cute kan...hehehheehe,...

0 comments: