CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 13 April 2013

yaaaahhooooooooooo..............................
akhirnya tamat sudah untuk sem 3. tinggal lg 3 sem. so skunk cuti about 2 months...2 months beb bgi saper2 yang nak diet dah boleh la slow2..aq x nak..hahhaaha..aq ni kuat makan..lau nk diet pon aq gantikan dengan puasa...puasa ganti + puasa sunat..hahaha..."puasa ganti" bease la beb pompuan kan..mn boleh lari bnda2 cenggini..btw actually aq tengah stress la skunk ni.final exam aq untk sem ni susah sgt2 tau..aq rasa tertekan sangat...untuk sem ni ada 7 subjek :
  • ECO 211
  • QMT 181
  • CTU 241
  • FIN 242
  • BEL 311
  • BAB 101
  • HBU 131     
aq start dgn eco k, mmg semua yang x disangka la.sebelum bukak kertas soalan tu aq brdoa lu untuk tenangkan fikiran tapi after open the questions paper hanya Tuhan saja yang tahu how's about my feeling for that time..aq rasa mcm nak nangis tau tp aq cekalkan jugak hati ni utk jawab...aq jawab jer walaupun aq x tau...mmg aq x sangka sebegitu ssh soalan..tp untungla bg org y kata soalan tu easy bg diorang..but for me not...
now proceed nga stac pulak, x susah x senang tapi problem untk sbjek ni is the time..for this paper dibekalkan about 3 hours..bila bukak soalan trus kna calculate tnpa tgk kiri knn..mmg x boleh nk stop la jwb nyer..tp Alhamdulillah...
ok lg untuk ctu, so far no problem at all for this paper...kita kn umat Islam wajar la kita tahu about Islam kan.Orang bukan Islam pon boleh investigate sal Islam xkn kita khalifah Allah sendiri tak boleh.."if the other people can do it, I also can do it"...Insyaallah..
so for finance..yang ni 1 lg problem aq..actually aq xder la masalah sangat untuk sbject ni but "other reasons"...cannot talk about it here...:(..mmg aq tertekan last2 minutes..tp mcm eco la aq jawab gak walupun aq x sure...aq hanya mampu berdoa... :)
and the last one bel, for the 1st article, fuhhh a bit difficult la...x tahu apa ke nak nya dalam article tu..hahaha....aq baca aq jawab aq baca aq jawab..hahahahhaah....for the  2nd article better than the 1 st..and for essay, Ihave tried my best...
Arabic and Koko x perlu la nk distory mory kat entry ni rase nyer, hahhahha..both of these subjects actually easier than others..n aq harap semua nya ok la...
so enough for this entry..hehehehe ;)

0 comments: