CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 5 August 2013

Koleksi Raya

Hai semuanya...dah tido ker erk....malam masih muda lol korang...awal betol tido...tengok cam aq ni..orang tarik selimut aq baru sign in blog..kihkih..bease la kan...broadband dah nak expired ner la update blog ni cepat sikit..nanti entah ker biler pulak dapat topupkan my broadband....almaklumlah poket pun dah kering...semuanya sapu untuk kelengkapan hari raya nanti...huhu...sob sob sob ~~tapi takpelah sekali setahun jer kot..nak merasa jugak pakaian yang cantik2 ni...hehe...
as usually menjelang hari raya, confirmnya aq la orang yang kena basuh pakaian, jemur, angkat, iron n sebagainya la...memang penat beb...so today aq ditugaskan untuk basuh pakaian raya la...banyak giler...3 besen tau....letih tangan edeng ni...tak der sape lak yang nolong nyer....sabar sabar..huhu...



ni dia haaaa...banyak tau...aq la yang sorang2 ner buat semua ni...yang len sibuk dengan tugas masing2...boleh dikatakan aq basuh pakaian raya ni for 1 family la even my sis in law and also nephews and nieces....so nasib ler...tetap kena buat...dah macam koleksi baju raya kan? hahahha:D tapi sememangnya memang baju raya pon..berpuluh2 pasang tau kat jemuran ni...lau lelong rasanya dah laku kot...hahhaha:D....so yang mana nak order atau sebagainya boleh la contact aq....hahahah...gurau jer k..jangan ambik serius pulak...:) untuk korang semua selamat berpuasa...dan selamat menyambut hari raya,,,salam lebaran...mmuuhahahahha...<3

0 comments: