CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 4 August 2013

Shopping Days

Alhamdulillah dengan izinNya dapat lagi aq nak update latest post kat blog tersayang ni...baru 24 jam tinggal rasa rindu giler kat blog ni...walaupun blog ni tak cun melecun compare with you all but this blog very interesting for me k...hehhee....now beralih arah untuk title post yang sebenanya...
actually aq ni tak sabar nak tunggu raya...macam bease la aq ni datang nyer dari keturunan ahli keluarga yang ramai so tak hairan lah setiap kali raya meriah sakan..lau ikutkan memang lembik lutut ni nk ziarah umah sedara mara tapi apakn daya they all still my family right...? lagipun time raya ni la nak berkumpul n memaafkan each other...
so today aq ajak my sis ke kb mall..suasana kat kb mall crowded giler...first sampai kat sana terus ke peace..my sis bought a pair of baju kurung..then kitorang ke boutique aidijuma (AJ)...I bought 2 pieces tudung la...yang latest design n plain yang bease...after that, follow adik aq n my niece nak cari kasut...masha allah 5 buah kedai kasut yang kitorang masuk, nak pening dibuatnyer aq..full beb..tak terkata...tak heranlah kalau susah sangat nak buat pilihan..dengan keadaan yang crowded bercampur letih memang tak memilih la kitorang ber3..nasib baik lah aq dah beli untuk aq awal2 ramadhan lagi...hehehee....
lastly kitorang masuk VERNS...adik n my niece ni pilihla yang mana diorang berkenan..alhamdulillah berjaya jugak diorang buat pilihan..heheheh....then ke pacific, shopping barang dapur la katakan..tapi...tapi...tapi....bukan aq la yang bayar...hahhaha...apa gunanya akak lau tak belanja kan...kahkahkahakha :D....ni diaa....sempat lagi kitorang posing...kihkih *~*



during shopping tu macam2 aq mintakkan akak beli..hhahah...bertuah la dapat adik cam aq ni..hahaha :D....bila lagi kan..time raya ni la aq dapat bodek...hahaha :D...
ni dia pictures yang kitorang ambik time otw nakbalik umah..hehe ^~^






perasan jer lebih yang sebenarnya..hahaha :D...bubye korang semuanya....mmmmuahhahaha <3


0 comments: