CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 17 August 2013

Raya UiTM

Hye korang semua...amacam sihat tak? pastinya korang terlebih sihat kan dek makan biskut raya banyak sangat..heheheh...aq pun sama lau timbang ni aser nyer berat dah naik...semakin chubby pipi ni...ish3...tapi montel itu comel...ngex :)...nak maintain berat ada caranya..and one of them I already did...biarlah rahsia...hahhaha...tu diaa......minggu ni at UiTM nak kata hepi sangat tu tak derlah tapi lau kata stress sangat tu ada la jugak..yelah lepas raya ni banyak test + assignment belum siap + video arab entah ke mana lagi...nak tak nak terpaksa terima la...dah tu lumrah student kan...so untuk entry kali ni tak nak citer yang sedih2 nak citer yang hepi2 jer..ehehhee :)...tapi rasa nak nyanyi la sikit..."senyumlah senyumlah ahai cemek molek"....heheh :)..ingatlah senyum itu sedekah...

actually last thursday ada celebrated hari raya kat UiTM ni...bersama Dato' Sahor...bangga rasa beraya dengan VIP tu beb...lau dibandingkan dengan sambutan raya 1 tahun yang lepas memang tak syok coznya diadakan kat foyer blok D...dahlah suasana crowded panas lagi..memang superb la..lau pakai mekap confirm 2 minit dah cair..huhu..tapi for this time meriah la jugak...kat dewan pro kan bertutup..panas tu tak lah seteruk setahun yang lepas...tapi yang malangnya tak dapat sit kat dalam dewan tu..so aq cari la sit kat belakang dewan2..rupa2 nya kat belakang dewan banyak jugak makanan tu...every kolej makanan berlainan..so aq ni penghuni tetap kolej Dato' Onn...kolej ni prepared sate...fuyooooo sate tu...my peveret....:)  sambil tunggu masa nak makan sempat lagi take a pic..hehehe...

Photo: raya time... 

ini dia..ayu semacam gitu lol...yang berbaju kuning tu cik Elyna n yang berbaju merah tu my bff cik Iqa..both of them are my classmates actually..yang berbaju kuning oren tuan empunya pencipta entry ni...hehhehe....ase berbaloi jugak dapat beraya kat UiTM kali ni..yelah kan..makanan yang disediakan pun pelbagai jenis...ada soto, laksa, nasi dagang, sate, tapai, agar-agar, roti jala dan banyak lagi r...tapi banyak2 tu aq just pilih sate..I love sate damn much...penggemar setia sate ni...hehehe...tambah2 benda free memang santap habis la gayanyer...at the same time aq jumpe my old friend..so kitorang lepak sekali la..makan sekali..dek kerana lama tak jumpa sempat lagi kitorang story mory katanya lau ada rezeki next year dah nak ehem2...hehehhe,,,untunglah..btw congratulation my friend...hope berkekalan seumur hidup..In shaa Allah....moga dipermudahkan segalanya....amin....
jumpa di lain entry pulak...muehehehe.... <3

0 comments: