CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 24 May 2013

Got It !!!

Alhamdulillah....setelah sekian lama aq menjadi seorang baby sitter akhirnya I got my salary today...walaupun tak seberapa tapi ok lah daripada tak dapat apa-apa...bukannya aq nak reward or apa..tapi dah akak yang kata nak gajikan aq, so die kena la bayar gaji kan..hehhehehe :) jaga budax bukan senang tau...letih giler....tak cayer korang try ler jaga...my nieces ni 2 tahun setengah sorang and setahun setangah sorang...memang buas giler giler giler....tak larat edeng nak jaga..yang sorang panjat tangga yang sorang lagi panjat kerusi..yang tu nak susu yang ni nak susu...aiyooo memang nak giler dibuatnyer...macam mana la yer nak jaga anak nanti....ahahahah.. tapi bila tengok duit ni rasa hilang semua letih..yela dapat gaji dari titik peluh sendiri walaupun sementara..hehehe:)


saper yang tak suker bila dapat duit tak normal la kot..hahahhaa..tambah lak gaji kite sendiri...pengalaman aq la sepanjang jaga budax ni tension jugak la...bila both of them menangis memang panas nyer hati ni Tuhan jer yang tahu..tak sempat nak pujuk..last2 aq biarkan macam tu jer...bagi susu senyap la diorang tu...:) tapi ada jugak yang best nyer, bila diorang tengah bermain, tengah gelak2 memang hepi giler...aq pun rasa macam budak layan kerenah diorang..hahaha....yang tak tahan nyer bila diorang menangis la...nama lagi budak2 kan.

so dah dapat gaji hari ni, dh bermacam lam kepala otak ni nak beli apa...btw yang penting kena cari handbag and shoes lu untuk next sem..yang lama dah rosak...aq ni jenis pakai benda memang tak tahan lama..2 3 bulan jahanam la gaya nyer..tong sampah tempatnyer...hahahah..."no money no talk, but now I have money so let's go for shopping"... ! :)

0 comments: