CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 24 May 2013

New Style Versi Pink

Dah lama giler aq tak update blog ni..first sign up blog enjoy giler nak post something tapi dah lame rasa bosan pun ada, rasa malaz pun ada...hahhaha:D ..so aq try cari inspirasi baru untuk update post...mood tu tak datang langsung la..tak tahu mood tu singgah atas bukit mana..hhahaha...last night, aq rasa nak adjust jer blog coz ada masa terluang..so apa lagi, mintak tolong my oppa save semua link and then biar aq adjust sendiri..lau nak harap kat die semuanya memang tak akan pandai la jawabnyer ..hahahaha..:D 

yang kali ni dh tiga template aq guna untuk adjust blog..bermula dengan watermak, travel and now ethereal..kali ni aq guna theme pink and white...so far bagi aq nice la jugak blog ni..hehhe..yela lau aq tak puji siapa lagi nak puji..hahahaha:D ("masuk bakul angkat sendiri"...betulla angkat senditi nak mintak tolong orang lain kesian la, aq ni bukannyer kecik ti patah pinggang dibuatnya gara-gara angkat bakul aq..ahhahaha)...dah lari topik aq ni yer..ngex3..nakal sikit....:)

bukan apa sebenarnya, aq adjust blog ni tak nak korang semua rasa bosan bila baca post aq..lau bosan jugak aq tak tahula...ada yang wrong ler tu..:) so, bila aq tengok new style ni aq pun rasa mcm ceria jer..pinky,,,nice colour....very nice..comfort...hahahhaa..sebelum aq mencarut lebih rase nyer setakat ni jela dulu yer.....so korang boley la  komen apa yang perlu untuk aq adjust lagi...biar makin meletup..kebabooooooommmmmmmm....haahhaha :D...salam maghribi semuanya.

0 comments: