CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 27 May 2013

In shaa Allah Masih Bersama

alhamdulillah rasa bahagia pun ada, rasa hepi pun ada...dah rasa senyuman sampai telinga dibuatnyer..hehehhhe :) bease la kan tengah bahagia katakan..tapi bukan bahagia kapel tau...tapi bahagia bersama2 kawan although we almost fight..hehehhe...yang fight tu la yang semakin rapat...in shaa allah...

bagi UiTM students, 27 may 2013 hari ni la boleh dikatakan tarikh penting jugaklah dibuatnye...yela kan...tarikh keputusan kolej untuk next sem..siapa yang tak nak kolej kan..lau boleh all students nak kolej kan...tapi kat entry aq ni aq tak nak lah citer sal orang lain..nak citer sal bff aq jer la...alhamdulillah kitorang masih bersama....yeaayyyyyyyy...hepi beb...since part 1 until part 4 still together...suka tau..bukan apa sebenarnya kitorang dah kenal rapat so dah tau mcm mana perangai masing-masing...senang nak buat cakap, senang nak buat gaduh...kihkih (*_*)...


ini dia list name kitorang..:)...for my bff congratez ok...tak sabar nak story mory nga korang bukak sem ni...lop u all...muauauhaaahhhaaa...... <3 <3 <3

0 comments: