CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 1 June 2013

The End of Holiday...Picnic :)

Assalamualaikum semuanya....dah banyak hari tak update blog ni..bease la kan malaz nak menaip..lagipun moody untuk berstory mory low ler....hahahaha :D tapi hari ni nak share mood happy dapat g picnic petang tadi...yang sebenarnya dah lama tak picnic nga family ni...so today dapat la aq lepaskan gian nak main air terjun tu...hehehe :) very enjoy beb...

petang tadi kitorang g picnic at Genting water park theme...lebih kurang 10 orang la y join picnic td..tu pun kawan akak, Kak Isma yang join jugak..lau tak hanya kitorang 1 family ler....beaser la kan cuty sekolah cam gini ramai yang balik kg halaman...orang balik kg, aq datang bandar..hahahhaha :D...bosan jugak kat kg sebenarnya...rasa nak makan angin kt luar la pulak..heheheh....ini dia gambar aq nak share nga korang....memang tak puas la lau ikutkan,...rasa tak nak balik rumah jer tapi apakan daya...terpaksa la akur..kene balik jugak la...ada ker patut tak nak balik..kihkih *~*...

yang gurl baju merah tu my niece, Awin, yang boy baju colour kuning tu my nephew Adib....both of them memang gilerkan air...sampai jer kat sana, trus buang selipar masuk lam air..ish3..nama lagi bebudax kan...tu budax..yang ni pulak aunt kepada bebudax ni terus terjun dalam air la jawabnyer..hahahah...maklumlah lama tak main air....seingat aq lar last aq main air terjun ni kat Jeram Linang, Pasir Puteh...tu pun with my bff at UiTM....so today bila nampak air memang menggedik la beb...tambah2 nga budax memang best ler....ehhehehe....

air kat sana mcm ais la..sejuk nak mampuihhh..ketar aq dibuatnya...dah berasap rasenyer dek terlalu sejuk...bila lapar nak makan bekalan y dibawa and bila kenyang terus terjun lam air dan begitulah seterusnya..haahhaha :D kat sana aq sempat kenal nga budax ni...cute giler...gemuk + chubby + tembam..memang bam bam bam...nama budax tu Akyla, 5 tahun...fuhhhh tak padan dengan umur pandai menyelam... SALUTE "!!! :)

dah macam lenguh la pulak asernyer type essay ni..hehehhe *:) ..jumpa di next entry lak yer..bubye...muahahahhaahahah :) <3

0 comments: