CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 27 May 2013

Sampai KL sudah...

pejam celik pejam celik dah nak habis cuti semester aq untuk kali ni...apa pun dah namanya cuti, so kita enjoy.....hahhhaha :D bila dah bukak sem enjoy tu akan bertukar menjadi malas la gayanyer nak hadap buku....pantang ada masa free op coz kitorang pasti tidur...walaupun gap 2 jam aq mesti curi masa untuk tidur...tidur..tidur....ZZZzzzZzz...bez tu....ngex3...

btw semalam aq dah sampai kat KL setelah sebulan lebih bercuti di melaka..aq bertolak dari melaka sentral pada pukul 10.00 pagi..op coz bas transnasional menjadi pilihanku....hahaaha...murah sikit kan..badget kan semua tu..jeng jeng jeng...ini dia empunya bas transnasional...


lau tak silap aq  perjalanan semalam untuk sampai kt KL mengambil masa hampir 2 jam lebih jugak...time atas bas tu aq tido jer memanjang...hhahha..mengantuk sangat..tambah pulak duk sit sorang...memang syok habis la aq tido...hahaahah :D...first time aq sampai kat TBS (terminal bersepadu selatan) fuyooooo.....luas giler..dah mcm KLIA la pulak..transit bas die memang superb la..memang top la...beaser la kan tempat baru....aq just follow orang jer coz aq tak biasa dengan suasana kat sana...memang boleh sesat la jawabnyer...aq tunggu akak n abang ipar dtg ambik....time tu hiruk pikuk suasana kat TBS....


ni la tempat aq tunggu akak dan abang ipar..x sempat nak snap pic yang banyak..heheeheh...so lebih kurang 1/2 jam akak dan abang sampai...abang ipar pulak lucu giler...memang nasib baik tak sesat la kitorang bertiga semalam...hahahha:D....then lepas kita otw nak balik rumah, pusing-pusing KL la dulu....:)....memang penat...







0 comments: