CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 5 May 2013

Ini Kalilah !!!

hye korang..apa khabar..? lau tak sihat pun wat "olok-olok" sihat la yer..hari ni kan hari yang penting untuk rakyat Malaysia...jom kita keluar mengundi..btw aq ni tak cukup umur lagi..tak boleh nak mengundi la...sedih nyer :(...walhal semangat ni berkobar-kobar....politik politik politik !!! 5 tahun sekali jer pun kita mengundi kan...umur aq 25 tahun nanti insyaallah bolehlah merasa experience tuh..hahhhaa....dari 8.00 pg-5.00 ptg itulah tempoh masa untuk rakyat malaysia tentukan undi mereka.. "UNDI itu RAHSIA".... "UNDI itu HAK ANDA"....citer sal politik ni mesti ada yang bengang kan...kalau kita keluarkan opinion kita mesti ada juga "mulut busuk" yang tak puas hati nga kita ni...susah...haihhhhhh kan dah kata "UNDI itu HAK ANDA"....buta, blind or "bole"(ayat orang kelantan) hahahahah.....so, kita kenalah tegakkan kebenaran..menang atau kalah itu semua rezeki dari Allah s.w.t..tak perlu bergaduh sesama kita kan...tapi yang tak puas hati "pengundi hantu"...korang semua ni mesti dah letih jadi manusia kan tu pasal nak jadi "hantu" pulak...alahaiii korang ni...pening edeng dibuatnya...apa-apa pun bangkit rakyat KELANTAN....jangan salahkan tok guru if takder pembangunan yang korang nakkan, btw salahkan diri sendiri kerana korang bukan yang supportive..kenapa mesti banggakan negeri lain dari negeri sendiri...??? cer fikir...ngaji tinggi kan belaka...!!! ok pilihan di tangan anda...selamat mengundi...Insyaallah ada lain waktu berjumpa lagi..chewahhhh skema betul ayat aq kali ni..hahhha....korang jangan jadi PATI ok, don't forget your IC erk...lakukan yang terbaik untuk masa depan anda...Islam sentiasa di hati, pembangunan disanjung tinggi..slogan diri sendiri..kakkaakk :D

0 comments: