CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 4 May 2013

Wedding Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee

hello...tengah ngapaen sekarang ni...sihat enggak..? hahahha..dah jadi indon pulak sih sore-sore cenggini.. :)...korang tahu tak hari ni hari ap..? "hari sabtu la"....ishhh korang ni aq tahula hari ni hari sabtu...cer teka wedding saper erk....jeng jeng jeng.....korang kenal kan jehan miskin...hari ni die kawin lol...jelos I...I bila la nak kahwin..hahaha..gatal semacam pulak tengok orang lain yang kahwin..hahhaha....kahwin lak nga awek korea beb..fuyooooo....mantap la kau jehan...terbaik beb...aq ni dah berpuluh tahun tunggu kau, tp batang hidung aq pun kau tak pandang..aq tahula yang hidung aq ni "kepek"..."hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong"...hahahahha..orang tua la yang kata bukan aq....heheeh...takder la gurau jer... :)...btw congratulations yer jehan and julie...hope berkekalan sampai akhir hayat..mueuhehehehe...

Perkahwinan kedua mempelai ni berlangsung di Carcosa Seri Negara, Kl dan jehan ni sah menjadi suami kepada julie jam 2.40 petang dengan dua kali lafaz..mesti hang berdebar kan Jehan masa nak akad nikah..haahah...wedding diorang ni simple jer beb tapi perghhhhhh tak boleh lawan la kita ni...hantaran pun sekali nga komputer riba.apple lg..kau ada? takder kan..tu pasal orang laki ni patut sekolah pandai-pandai biar kerja besar-besar dapat isteri pun biar yang "besar"..hahhaha..dah start mengarut aq ni..hahaha.. :D ooops luper lak mesti korang tertanya-tanya kan sal mas kahwin kan..ok mas kahwin diorang RM12000...jom la kita survey gambar wedding diorang....jengjengjeng..!!!









 



 





 


..cun kan..nak cari pakwe korea jugak la nanti.angan-angan mat jenin betullah aq ni....hahhaaha..perasan jer lebih..kihkih...semoga menjadi pasangan sejalan sejoli sampai akhir hayat..hheheh..:)...
bubye semua.... ^_^ *_*

0 comments: