CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 28 April 2013

last thursday aq ada la follow akak aku (sis inlaw) nk g shopping barang dapur sikit kat bndar melaka..aq dah lupa la nama ap ntah pasaraya..xper y tu x penting...bila aq masuk pasaraya tu, aq just follow my sis la..die naik aras 1..so follow je la..aq mn bease tempat2 org ni..kan sesat..laen pulak jadinya...hahaah...akak aq belikan baju untk anak die..aq ni jnis yang cepat borink so aq bawak la diri aq sendiri jln2 kat level tu..jalan and terus berjalan aq ternampak barangan kaca and banyak lagi la yang cntik2...waahhhhh very nice...nak belikan utk kawan2 bajet xder time tu...huhu ^__^... btw mata aq ni ternampak 1 hadiah ni..wowwww rabbit couple... :) really cute..just RM5.90...mmg murah giler..aq mcm nak jer rabbit tu tp fikir2 balik  sesuai kot nk bg kat my lovely oppa....tp xpe la aq beli jugak untuk die..heheeheh..die satu aq satu..sweet gitu .. *.*...*.*...


aq harap capital H aq suka sgt rabbit ni...aq nak kasi y purple kat die...x sabar nak balik and bg kat die..hehhhhehehe....really love him although we almost fight everyday...jiwang karat la pulak...:D..bukan ni jer tau aq beli kat die, ad 1 lg frame gambar...and for him, nti awak masukkan gambar sy yer lam frame tuh...hahahah.. :D....
see you all again..bye2..

4 comments:

nurulfatihin @ cik halwa maskat said...

waoow, xaci. nak jugak lerr

wany hwa young said...

kihkih..y utk kwan2 x tahu lg nk beli ape ni....:)

nurulfatihin @ cik halwa maskat said...

ape saje lah dear, asal free :)

wany hwa young said...

yang x thn tu asal free...Insyaallah something special :)