CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 3 May 2013

Benar atau tidak?

hye..selamat pagi semuanya...dah lar tidur tu..bangun-bangun..mandi and breakfast..apa nak jadi time ni tak bangun lagi..hahahhah..perasan sikit la coz skunk aq kan kena bangun awal pagi, ad job kan.."babysitter"..kuakuakua...bangun awal pg, log in fb korang tahu ap news feed yang utama??? tak tahu kan..meh sini che habaq kat hang yer...che sendiri pon tak tahu la benar ker tidak..."video sumpah laknat saiful bukhari kali kedua"


lau korang belum tengok lagi sal video ni korang boleh click link kat atas tu erk...aq takleh nk download video tu..ad problem sikit..the simple one...benar atau tidak, kita jangan tuduh sesiapa...sekali Tuhan nak tunjukkan kebenaran, kita akan tahu jugak..siapa yang persendakan agama akan terbongkar dan siapa dilaknat turut terbongkar...tapi ada 1 yang pelik lau korang tengok betul-betul video ni..cer korang perhatikan minit 1.03 saat..

ad seorang hamba Allah berbaju putih melalui di belakang saiful tapi apa yang peliknya di sini badan saiful tidak sama sekali bergerak mahupun tersentuh...seperti bertindih dengannya...adakah ini suatu penipuan atau kebenaran..? jangan panik..kita tunggu dengan pengadilan Allah s.w.t...tak guna kita berkata apa-apa kalau kita sendiri tak tahu apa-apa....kalau kita sendiri tak tahu jangan bukak mulut..jangan orang kata "mulut busuk"...kita terus berdoa agar Allah s.w.t tunjukkan segalanya..Insyaallah.. :)...jangan terlalu taksub dalam mempercayai sesuatu tanpa bukti...sedangkan bukti sekarang pun boleh dipalsukan..korang jangan lupe tau baca komen yang Ustaz Zamri Zainal Abidin ok lam link tu...tq :) sebelum tu korang cer perhatikan pic ni ok..

0 comments: