CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 1 May 2013

Basikal (manis atau pahit)


 

hye korang...?apa habaq..? meh sini meh aq nak  citer sikit sal pegalaman aq time sekolah lu...aq tak sure sgt time tu aq form 4 or form 5..but aq rase form 4 la....pasal time tu tak penting sangat pun..yang penting...?jeng jeng jeng..hahhahahaa...kasi aq gelak dulu yer...bila aq imbas kembali experience ni memang boleh jadi sewel..hahahahhaahahha...:D aq tak leh nak tahan la....hahahaha..ok2..shuhhhhh....korang fokus erk..kahakhakahah...kenangan manis atau pahit pun aq x tahu la time ni...one day, aq g sekolah by bicycle..otw g sekolah pg tu aq sorang2 je la..tp bila balik dari sekolah kembali ber3..yang 2 orang ni bff aq la, nami and ain...kitorang memang close since form 2 lg...sebelum balik tu kitorang singgah la kat gerai jap nk bli ABC...bease r petang2 mesti "hot" kan..after that, kitorang kayuh la basikal sama2..last but not least sampai la kat umah ain..then tinggal aq and nami jela...nami ajak la aq ikut shortcut...so aq kata ikut r..ok jer..rupa-rupa nyer jalan shortcut tu mashaallah!!! jalan ker apa benda ni !!! menyesal aq follow kau nami !!! btw terpaksa la aq kayuh juugak basikal..jln nyer yang berlubang-lubang and berbukit-bukit...aq pun kayuh la basikal tu dengan ABC lagi di tangan, beg di belakang,,seks batin beb..hahahah..bila lalu jalan yang berlubang-lubang tu, aq jadi susah nk control basikal..bila nak turun bukit, mesti akan jadi laju kan..hahahah......tiba-tiba...................ahhaahaahha....:D takder angin takder ribut, aq jatuh tersungkur korang tahu tak...jalan tu lah yang punyer pasal...dahla sakit malu pulak tu..hahahha..korang tahu tak, walaupun aq terjatuh ABC di tangan aq tu tak terlepas pon..still maintain,,time tersungkur tu aq siap minum lak ABC..nak cover malu padahal..kahakahakhaak..."nami, sakitnyer dada aku ni....sakit sangat ker?pah aq nak wat camner"....kahakahakhaakhakha.....time tersungkur tu aq gelak sakan lagi..memang terbaik la jatuh basikal depan budak laki....banyak lagi citer sal basikal ni..nty aq sambung di entry laen erk...thanks yer sudi baca entry,,jangan lupe komen..:)

0 comments: