CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 1 May 2013

Coming Soon

09.05.2013...Oh My God...rezat! rezat! rezat! oh no, apesal cepat sgt ni..? alahai rezat dah nak kua ni...tak senang duduk dibuatnya.beasenye hari jumaat apesal lak hari khamis sem ni..korang semua cam ner..??  
"Ya Allah ya Tuhanku, kau permudahkanlah segala urusan-urusanku Ya Allah, sesungguhnya aq telah berusaha sedaya upaya dan selebihnya aq bertawakal ke hadratMu..berikanlah aq keputusan yang terbaik.."
 

yuppp....mcm mana rezat sekalipun aq terpaksa terima..semua orang mahukan yang terbaik dan begitu jugak lah aq..bukan hanya nk kklkn dean list but also aq nak banggakan ibu aq...hanya untuk ibu aq...hanya dia segalanya...before final exam aq dah study sedaya upaya, during exam I have tried my best and after exam I always pray my success...hanya Tuhan yang mengetahui segalanya apa yang ada dlm kepala otak aq skunk ni...jiwa kacau rasenye...ahhhhh stress!!! today 1 may and 7 more days again..x nak counting days lg... :( actually aq always sibukkan diri aq tak nak fikir sal rezat tp as a human, aq tak mampu....aq bertawakal atas semuanya...and korang semua Good Luck ok for your rezat..hope get the best..and jgn lah segan, share la rezat nty k..heheheheh :) Good Luck again :D

0 comments: