CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 30 April 2013

Rezeki

Assalamualaikum semuanya...korang apa khabar,,? nak nyanyi sikit boleh..."sayang apa khabar denganmu, di sini ku merindukan kamu"...hahahahah...amacam best tak suara aq..??hahhhh mcm katak??  hahahahha....memang..korang tak perlu mention aq dah tahu... :) hari ni aq share something nga korang semua.."rezeki"...yer jom kita discuss sal ni together erk...ok..first of all kita semua tahu kan jodoh, rezeki, ajal dan maut itu di tangan Allah s.w.t...sebelum aq citer panjang, kita tgk conversation dulu yer..

so apa pendapat korang??pemikiran norman halim and faizal tahir jauh giler berbeza...mmg terbaik la faizal tahir kan..dia bercakap berlandaskan islam...yang norman halim tu bercakap mcm budak tadika...tak percaya dengan rezeki Allah s.w.t..apa lah nk jadi..dia fikir rezeki tu ada kat tangan kerajaan jer kot...kalau kita pandai cari rezeki kat mana-mana pon ada la, Tuhan dah aturkan semua utk umatnya..duit yang kerajaan bagi kat rakyat tu bukan duit die pon, duit rakyat jugak...and duit tu adalah rezeki dari Allah s..wt..masih tak percaya...?..kan dah kena bidas dengan faizal tahir..padan muka hang norman halim..buat malu kaum jer la...duit tak boleh bawak mati..but I know that money really important...aduh la..mcm-mcm hal la dekat nga PRU ni...bagi aq la sepatutnya kita satu negara kena la bersatu...tapi masing-masing tak nak mengalah...politik...politik...politik...jangan lupa komen pendapat korang erk.. :D

0 comments: