CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 30 April 2013

Mashaallah !!!

Selamat malam semuanya...sepatutnya time cenggini org tengah tidur, tp aq sibuk nga blog..kihkih...alahai korang air liur dah meleleh tu..kuakuaua..:) awal la korang tidur, aq ada something yang important nak share ni...bangunla kejap sayang-sayang ooi...ni baca ni..!!!
apa citer ni???
mashaallah sampai tahap sebegini jadinya..ulamak Nik Aziz dipertikaikan...dah semakin menjadi-jadi nampknyer...mcm mana korang semua...??? share la pendapat korang time baca post atas ni..so rude, right??? sampai sebegini rupa anak muda kini longlai dalam duniawi...boleh dia hina Nik Aziz mcm tu erk...apa la yang dia sakit hati sangat..dia fikir apa yang orang cakap tu sahih ker? dia fikir apa yang keluar dari newspaper and so on sahih ker??? astaghfirullahalazim...dia boleh pertikaikan keimanan Nik Aziz..study kat UiTM tapi bodoh!!! yer memang kita tak tahu apa yang betul sebenarnya, tapi walaupun kita tak sukakan seseorang, kita tak boleh nk hina someone tu secara live...nak cari publisiti murahan la konon..kesian la aq dekat hang ni..sia-sia jer mak bapak hantar sekolah tinggi, last-last dok hina orang lain..sekali Tuhan nak turunkan bala, kita tengok lah siapa yang terkena...jagalah hati dan mulut anda!!! tak pasal-pasal binasa...mashaallah !!!Allah s.w.t Maha Mengetahui segalanya...Jaga Hati Jaga Iman..
thansk coz sudi baca entry ni yer :)

2 comments:

wani rohani said...

so rude la norlida abdullah tu..mcm org xde agama je ckp

wany hwa young said...

tu...apa la nak jadi nga anak muda skunk ni..nonsense lebih...