CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 29 April 2013

Wallahualam...

Hanya Yang Maha Esa Maha Mengetahui..

05.05.2013 tarikh yang amat bermakna bagi seluruh rakyat di Malaysia. confirm korang semua tahu kan kenapa date tu penting sangat..yer betul...date PRU yang ke-13 la...btw aq x minat la nga politik ni...lau orang tanya aq sal politik aq diam jer...aq tak thu nk jawab ape...ni yang calon nak bertanding pun aq tak tahu sape...mmg aq tak ambik menahu sal benda-benda gini...every parti ad advantages and disadvantages...so sebenarnya kita sesama negara tak perlu kot nak bergaduh...Allah s.w.t sendiri tak suka hambanya berbalah sesama sendiri...tapi semakin hari semakin hampir dengan PRU ni semakin kuat pulak perbalahan...mcm-mcm fitnah yang dilemparkan..ada artis tu yang sanggup dipanah petir..siapa lagi kalau bukan "Azhar Sulaiman"...aq bukan nak mengutuk ok, aq just baca apa yang ada...hanya Tuhan saja yang tahu semuanya...wallahualam...a few years ago kita tahu kan yang Anwar Ibrahim kena fitnah kan...so dah terbukti la sekarang ni untuk memperoleh kemenangan pihak tertentu sanggup fitnah orang lain....haihhhh dah akhir zaman nampaknye...kan "dosa menfitnah tu lebih buruk dari dosa membunuh"...tak faham-faham lagi ker...huhhhhh..pening deng...cer korang tengok video ni
 

so apa korang boleh kata sal video ni..actually video ni tak keluar pon dalam tv1, tv2 and tv3...masjid dirobohkan??? Oh My God...semoga Allah s.w.t mengampunkan semua dosa hamba-hambanya...truly, aq tak nak jatuhkan mana-mana parti...aq hanya berkongsi apa yang perlu dikongsi sesama kita...para ulama ada berkata "boleh untuk robohkan masjid tapi mesti dah diganti dengan yang baru"...masjid tu rumah Allah s.w.t la beb...bukan pondok dalam hutan tu...apahal yang benda cenggini boleh jadi...sama-samalah kita berdoa agar Allah s.w.t tunjukkan apa yang betul dan apa yang salah. Wallahualam...Wassalam... :) btw selamat mengundi...give a good choice... ^__^

0 comments: